dimecres, 2 de setembre del 2009

Informació a la xarxa, copiar i enganxar i el guiatge de treballs

Com he dit anteriorment, les últimes sessions de classe les vam dedicar a preparar el treball en grup.
El nostre grup vam treballar el tema sobre la informació a la xarxa, copiar/enganxar i sobre el guiatge de treballs. El treball el vam dividir en sis parts, aquelles que vam considerar més importants. Aquestes parts són:
-Les qüestions plantejades en el guió i les d'elaboració pròpia.
-La wikipedia
-Articles sobre copiar/enganxar i la wikipedia
-Notícies sobre la wikipedia
-Aplicacions didàctiques
-Un joc (JClic)
En aquest treball ens centrem sobretot en els problemes que comporta el copiar i enganxar, què ho fa i quines solucions es poden dur a terme.
Parlem també sobre internet i principalment les fonts fiables com pot ser la wikipèdia(el seu funcionament, la política que segueix,...)
Cóm podem utilitzar la xarxa de manera correcta? aquesta és una de les preguntes que contestem en el nostre treball.
Com a punt i final al nostre treball vam realitzar un joc per tal de posar a prova a les nostres companyes i saber si havien quedat clars els conceptes que haviem explicat sobre la wikipèdia durant la sessió.
Ens vam centrar en la wikipèdia ja que, com hem dit anteriorment vam considerar que era un dels temes més complicats.
Per a concloure m'agradaria dir que va ser un treball una mica complicat per a nosaltres ja que vam tractar temes que en un primer moment costaven d'entendre i d'entrer-hi. Haig de dir ,però, que al final l'esposició va sortir prou bé, tot i que la Loles ens va ajudar en determinats moments per què les companyes poguéssin entendre millor les explicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada